Rezervace telefonicky

602 426 046

Stůl je možné rezervovat nejpozději na čas 20:00.
Od pondělí do soboty přijímáme rezervace minimálně pro 10 osob.

Rezervace formulářem

Vyzkoušejte něco netradičního.
Náš hostinec má vždy překvapení pro naše hosty, připravujeme netradiční pokrmy a dezerty.

    Datum *

    Čas

    Počet lidí *

    Jméno *

    E-Mail

    Telefon

    Recept od kuchaře

    Candát s růžičkovou kapustou

    Suroviny:
    600 g candáta
    sůl, 
mletý bílý pepř
    200 g růžičkové kapusty
    100 g libové anglické slaniny
    3 stroužky česneku
    2 lžíce citronové šťávy
    100 ml zeleninového vývaru
    olej

    Postup:
    1. Candáta očistíme a nakrájíme na filátka. Osolíme je a opepříme. Kapustu očistíme a spaříme v horké osolené vodě. Pak vodu slijeme a kapustičky překrojíme.
    2. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a rozpustíme na pánvi. Slijeme přebytečný tuk, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce orestujeme.
    3. Přidáme růžičkovou kapustu, ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem. Promícháme, zalijeme vývarem a krátce podusíme.
    4. Mezitím opečeme filátka z candáta na rozehřátém oleji po obou stranách. Opečeného candáta podáváme s dušenou růžičkovou kapustou a zdobíme bylinkami.

    Doba přípravy 40 minut.
    1 porce obsahuje 1190 kJ/284 kcal
    Počet porcí/kusů 4