Rezervace telefonicky
602 426 046
Stůl je možné rezervovat nejpozději na čas 20:00.
Od pondělí do soboty přijímáme rezervace minimálně pro 10 osob.
Rezervace formulářem
Vyzkoušejte něco netradičního.
Náš hostinec má vždy překvapení pro naše hosty, připravujeme netradiční pokrmy a dezerty.
Recept od kuchaře
Candát s růžičkovou kapustou
Suroviny:
600 g candáta
sůl,
mletý bílý pepř
200 g růžičkové kapusty
100 g libové anglické slaniny
3 stroužky česneku
2 lžíce citronové šťávy
100 ml zeleninového vývaru
olej
Postup:
1. Candáta očistíme a nakrájíme na filátka. Osolíme je a opepříme. Kapustu očistíme a spaříme v horké osolené vodě. Pak vodu slijeme a kapustičky překrojíme.
2. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a rozpustíme na pánvi. Slijeme přebytečný tuk, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce orestujeme.
3. Přidáme růžičkovou kapustu, ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem. Promícháme, zalijeme vývarem a krátce podusíme.
4. Mezitím opečeme filátka z candáta na rozehřátém oleji po obou stranách. Opečeného candáta podáváme s dušenou růžičkovou kapustou a zdobíme bylinkami.
Doba přípravy 40 minut.
1 porce obsahuje 1190 kJ/284 kcal
Počet porcí/kusů 4